Заступник міністра оборони запевнив – у 24-ту бригаду з Львівщини та інші на кордоні скеровують підсилення

15:14 28 липня 2014 р.

Солдати 24-ї окремої механізованої бригади з Львівщини на навчаннях

Солдати 24-ї окремої механізованої бригади з Львівщини на навчаннях
Фото: kolomyya.org

Про це заступник міністра оборони України Петро Мехед повідомив у понеділок у телефонній розмові голові облдержадміністрації Ірині Сех.

Як повідомила сьогодні, 28 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради облдержадміністрації, заступник міністра оборони України Петро Мехед повідомив у телефонній розмові голові Львівської облдержадміністрації Ірині Сех, що для підсилення бійців 24-ої механізованої бригади, а також 72-ої та 79-ої бригад вживають усіх заходів. У повідомленні також сказано:

«Як зазначила Ірина Сех, вона отримує тривожні звістки про військовослужбовців із Львівщини, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області. Зокрема, критична ситуація на КПП «Довжанський», оборону якого тримають бійці 24-ої бригади.

Як повідомив заступник міністра, раніше довелося госпіталізувати в лікарню РФ поранених на КПП «Довжанський», однак на цю годину поранених українських військових, окрім двох важких, яких не можна було транспортувати, перевезено до України.  Петро Мехед також повідомив, що із суботи на неділю нашим військовим доставили продукти, воду, інші необхідні речі.

«Вживаємо усіх заходів для посилення позицій 24-ої бригади, а також 72-ої механізованої і 79-ої аеромобільної бригад», – зазначив заступник міністра оборони».

Як інформував «Щоденний Львів», голова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов заявив сьогодні, 28 липня,, що бійцям 24-ї окремої механізованої бригади зі Львівщини нічим відстрілюватися на кордоні з Росією, а її військовослужбовець, який зараз обороняє КПП «Довжанське», повідомив у понеділок, що 24-та окрема механізована бригада з Львівщини просить відвести її з-під обстрілу російської артилерії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів