Оренда авто у Львові - більше можливостей для незабутніх вихідних у старовинному місті

17:39 6 серпня 2020 р.

Фото до новини

Старовинний Львів — магічне місце, яке цікавить і любителів архітектури, і тих, хто цікавиться історією країни. А також це чудове місто, де безліч сучасних розваг, на будь-який смак.


Тому багато хто планує на вихідні поїздку до Львова, складає маршрути екскурсій чи підбирає список кав’ярень і ресторанів, де можна відчути унікальність галицької кухні. Сумно в Львові не буде, і вихідні — замалий строк для того, щоб познайомитись з ним і побачити все цікаве. Та можна хоч трохи розширити свої плани на львівські вихідні, якщо скористатися орендою авто у Львові. Оренда автомобіля вигідна для тих, хто приїхав потягом чи автобусом до міста з сім'єю чи наодинці, вона дозволить побачити більше цікавих місць за два дні. Вибір маршрутів і закладів для відпочинку буде залежати від побажань і інтересів.

Найбільш відомі пам'ятки Львова — Ратуша, площа Ринок, квартали навкруг неї з старовинними будинками, храмами, ароматними кав'ярнями, розкішні палаци. Ці місця планує відвідати кожен, хто приїжджає сюди вперше. Та варто врахувати і інтереси дітей, а для них Львів приготував безліч розваг.

  • Цікаво та весело можна провести час в одному з розважальних центрів - "Дитяча планета", "Ігроленд". А в Стрійському парку чудово проїхатись на дитячій залізниці.

  • Допитливим школярам багато вражень і нової інформації подарують екскурсії в музей "Таємна аптека", музей-арсенал.

  • Можна замовити і спеціальну екскурсію для дітей по місту.

У центрі завжди на вихідні проходять цікаві заходи, часто театралізовані, концерти. Тому скласти плани для різноманітного і насиченого відпочинку для всієї сім'ї не буде складно.

Романтичні вихідні у Львові

Місто Лева не тільки дуже старовинне, але й дуже гарне. Це одне з найкращих місць в країні для романтичного уікенду. Незважаючи на те, що кожен день місто зустрічає безліч гостей, в ньому знайдеться чимало затишних, тихих куточків для неспішних прогулянок і розмов. Наприклад, закохані можуть провести прекрасно час в одному із чарівних парків.

  • Стрійський парк — одне з найулюбленіших місць відпочину і для самих львів’ян. В ньому можна ще побачити руїни древнього замку, "лебедине" озеро, скульптуру русалки, оранжерею з екзотичними рослинами. В парку є ресторани для романтичної вечері. Також неймовірно атмосферне місце - "Шевченківський гай2, на території якого розміщений музей народної архітектури.

  • Саме для закоханих організовується унікальна екскурсія "Дахами Львова". Вона дозволить побачити місто в всій його красі. Після екскурсії у пар завжди залишається безліч фото на згадку про подорож.

Подорож з друзями

Для відпочинку у Львові з друзями пропозиція по оренді авто — справжній подарунок. Автомобіль зробить відпочинок жвавим, різноманітним. На ньому можна відправитись і за межі міста, адже поряд знаходиться стільки старовинних замків, цікавих історією і своєю неповторною архітектурою. Можна поїхати в Карпати, які красиві в буль-яку пору року. Також для відпочинку з друзями підійде ще кілька варіантів.

  • Неповторна екскурсія підземеллями чи дахами Львова.

  • "Нічна варта" - екскурсія, що дає змогу побачити місто вночі, наповнене таємничістю і романтикою. Є заклади, які погодують відпочиваючих навіть в такий пізній час. Наприклад, "Кумпель" чи "Театр пива".

  • Львів часто запрошує на різноманітні фестивалі - сиру, кави чи вина. Такі заходи теж весело відвідувати з друзями,можна ділитись враженнями, робити фото напам'ять, разом дегустувати смачні страви чи напої.

На автомобілі є можливість навіть самостійно провести огляд міста, в якому є не тільки старовинні вулички, а й сучасні райони, безліч живописних парків, розважальних комплексів.

Як організувати поїздку і пересування по місту

Інфраструктура міста підпорядкована туристичній тематиці, тому варіантів для поселення, в тому числі і з дітьми, тут безліч. Можна орендувати квартиру, будинок, номер чи апартаменти. Молодим людям для вихідних відмінно підходить і хостел з його бюджетною вартістю поселення.

Для того, щоб побачити якомога більше цікавих місць, варто взяти в оренду автомобіль. Серед переваг:

  • можливість пересуватись по місту без залежності від міського транспорту, міняти маршрути;

  • економія часу;

  • при бажанні можна виїхати і за місто.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів