Витончені і стильні жіночі туфлі на низьких підборах для осені 2021

15:25 13 вересня 2021 р.

Фото до новини

Коли справа доходить до створення образу, одним з найважливіших моментів є вибір взуття. Знайти підходящу пару може бути непросто. Жінки можуть досліджувати широкий спектр стилів, кожен зі своєю індивідуальністю й історією. Всі вони в рівній мірі привабливі, красиві і функціональні.

«Міратон» презентував нову колекцію взуття, в якій кожна дівчина зможе знайти ідеальну для себе пару. На позиції new collection діють промокоди, знижки до 15% і безкоштовна доставка «Новою поштою».

Вирішити, яке взуття краще носити – це справжня головоломка, з якою багато хто стикається щодня. Деякі стилі більше підходять для певних випадків, ніж інші, будь то робота, прогулянка в парку, похід до місцевої кав'ярні чи вечір в місті. І в першу чергу слід враховувати аспект комфортності.

Якщо вам належить провести на ногах багато часу, краще вибрати взуття на низькому ходу або невеликих підборах. Жіноче повсякденне взуття універсальне і ідеально підходить для багатьох випадків. Зазвичай воно поєднується з одягом в стилі casual для створення невимушеного образу. Які варіанти найбільш трендові в майбутньому сезоні – розповідаємо далі.

Балетки

Така модель – красиве і практичне рішення для щоденного носіння. Балетні туфлі – це взуття на плоскій підошві, яке ідеально підходить для жінок, які ведуть активний спосіб життя. Це універсальна взуття може бути представлено в будь-якому кольорі і візерунку, який тільки можна уявити, від класичного нюдового до принтів із зображенням диких тварин.

Створюючи аутфіт для офісу, поєднуйте кольорові штани чінос з класичними балетками. Вибираючи різні кольори, текстури і деталі, ви можете щодня з легкістю міняти свій образ. Ознайомитися з асортиментом балеток жіночих можна тут. Найбільш популярний варіант  –шкіряні балетки – представлені за посиланням.

Лофери

Це повсякденне взуття без шнурівки. Лофери часто мають еластичні вставки з обох сторін, що виключає необхідність використання шнурків або застібок. Така модель – представник класичного стилю, який додасть вінтажного гламуру повсякденному луку або офісному одягу.

Вони не тільки привабливі, але й дуже зручні, а також надзвичайно універсальні, можуть поєднуватися з різними нарядами. Не дивно, що вони є невід'ємною частиною гардеробу багатьох дівчат. У поточному сезоні особливо актуальні лофери на тракторній підошві або платформі.

Туфлі-човники

Більш зручні не надто високі підбори або танкетка також можуть потрапляти в категорію повсякденних, оскільки їх легше і зручніше носити. Туфлі-човники – це класичний стиль, який добре підходить для формальних заходів, таких як весілля або робота. Туфлі-човники зазвичай мають низьку лінію верху, що означає, що верхня лінія взуття знаходиться досить низько на ступні.

Туфлі-човники зазвичай бувають нейтральних кольорів, таких як бежевий, чорний і коричневий, але широко доступні і більш модні сміливі виконання. Це універсальне жіноче взуття може стати незмінним фаворитом вашого гардеробу. Човники зазвичай мають висоту каблука від малого до середнього, його розмір і форма можуть варіюватися в залежності від стилю взуття.

Взуття на шнурівці

Ці моделі найчастіше були запозичені з чоловічого гардероба – наприклад, оксфорди і дербі. Як правило, вони гарантують максимальну зручність і можуть забезпечити додаткову підтримку вашим ногам. Для напружених вихідних з дітьми підберіть парусинові туфлі на шнурівці до джинсів-бойфрендів. Вони не тільки зручні, але і, вибираючи різні принти та візерунки, можуть додати сміливості вашому вбранню.

Жіночі броги так само універсальні, як і будь-яке взуття на плоскій підошві, але мають ту перевагу, що виглядають більш формально, ніж балетки. Вони можуть надати незвичайності літній сукні, додавши чоловічого характеру до чогось жіночного, або зробити скроєний на замовлення офісний костюм вишуканим і традиційним.

Підбираючи взуття до образу, ви можете створити кращу версію себе, щоб розпочати експериментувати і знайти ідеальний варіант.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів