Виконком ЛМР надав Львівській ОДА функції замовника реставрації собору

14:48 8 вересня 2017 р.

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про надання Львівській обласній державній адміністрації функцій замовника на виконання робіт щодо реставрації собору Святого Юра».

Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, у Львівській міськраді, де також конкретизували: «Відповідно до прийнятого рішення, Львівській обласній державній адміністрації надали функції замовника на виконання робіт на об’єкті «Реставрація та реабілітація (ревалоризації) об’єктів комплексу пам’ятки архітектури національного значення –архикатедрального Собору Святого Юра в уЛьвові (впорядкування території горішнього і долішнього подвір’їв, реставрація дзвіниці, брам та огорожі, завершення реставрації Митрополичих палат, влаштування об’їзду північного і західного капітули)».

Директор департаменту житлового господарства на інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк доповіла: «Кошти на ці роботи виділені з державного бюджету. Розпорядником коштів є Львівська державна адміністрація, тому необхідно, щоб вони були визначені замовником робіт».

Про це поінформували сьогодні, 8 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів