Всеукраїнський форум військових письменників пройде у Львові

17:15 3 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського Будинку офіцерів в інтернет-мережі «Facebook»

6-8 травня у Львові відбудеться перший в Україні Всеукраїнський форум військових письменників.

Про це повідомили в п’ятницю, 3 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Участь у форумі візьмуть 20 письменників з усієї України. Вони також здійснять поїздки у райони області, де презентуватимуть свої книги і поспілкуються з читачами».

Натомість у Львівському Будинку офіцерів розповіли: «Гасло форуму – «Читати, думати, перемагати». Перший всеукраїнський форум військових письменників – це платформа для спілкування авторів книг на військову тематику із читачами. Тут можна буде познайомитись із авторами улюблених книг, поспілкуватись із ними у неофіційній атмосфері, отримати книгу з рук у руки».

«Упродовж трьох днів читачі матимуть нагоду відвідати більше як 20 заходів, де дізнаються більше про військову літературу та людей, які її творять. Спеціальний гість – Дмитро Тимчук («Інформаційний спротив»), учасники – Влад Якушев («Карателі»), Петро Солтис («370 днів у камуфляжі»), Костянтин Машовець («Діалоги з нулів»), Сергій Дзюба, Артемій Кірсанов («Позивний «Бандерас») та ще 15 авторів сучасної військової прози», – поінформували також у Львівському Будинку офіцерів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів