Володимир Одрехівський візьме участь у конкурсі на посаду ректора Академії мистецтв

22:06 8 квітня 2021 р.

Фото до новини

Відомий український скульптор, педагог, народний художник України Володимир Одрехівський завершив п'ятирічний термін діяльності на посаді ректора Львівської національної академії мистецтв.

Про це він нині написав у Фейсбуці: "Завершується п’ятирічний термін моєї діяльності на посаді ректора Львівської національної академії мистецтв. Сердечно дякую кожному з Вас за особливу радість спільної праці в розбудові сучасної мистецької освіти в нашій Академії".

Як наголосив "Еспресо.Захід" винуватець емоційного збудження, яке спричинила ця новина у львівських навколомистецьких колах, за таким його рішенням не стоять жодні інші причини, як офіційне завершення його "ректорського" терміну.

"Саме сьогодні 5 років тому я став ректором, сказав Володимир Одрехівський. – Отож термін добіг кінця. Однак це аж ніяк не означає, що робота академії десь зазбоїть. Усе відлагоджено до деталей. Навіть у цих карантинних умовах. Усі працюють. І всі - як і цілий світ - нетерпляче очікують, коли страшна хвороба відступить і зможемо повернутися до звичного життя"

Художник також зізнався, що  в наступному конкурсі на посаду ректора він теж візьме участь. Щоби довершити ті справи, які – як ректор – розпочав.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів