Вхід до Львівської філармонії для євромайданівців – вільний

16:56 4 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

Так вирішили загальні збори її трудового колективу.

Львівська філармонія в тому числі «Щоденному Львову» адресувала повідомлення під заголовком «Для учасників євромайдану на концерти Львівської філармонії вхід вільний»:

«Шановні журналісти, Львівська філармонія уважно стежить за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо сьогоднішню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої Незалежності.

У ці тривожні дні ми заявляємо, що приєднуємося до народного здвигу і підтримуємо волевиявлення українців за європейський вибір країни.

Просимо Вас розмістити цю резолюцію на Ваших  інформаційних ресурсах».

«Резолюція загальних зборів трудового колективу Львівської обласної філармонії від 4 грудня 2013

Шановні львів’яни!

Ми, працівники Львівської обласної філармонії, уважно стежимо за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо сьогоднішню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої Незалежності. 

У ці тривожні дні ми заявляємо, що приєднуємося до народного здвигу і підтримуємо волевиявлення українців за європейський вибір країни. 

Ми закликаємо співгромадян рішуче відстоювати свої конституційні права і національну гідність. Вимагаємо з’ясування обставин і покарання винних у незаконному побитті мирних учасників Євромайдану представниками силових структур. 

Львівська філармонія підтримує європейський вибір українців.

Ми за майбутнє держави і кожного громадянина. 

Ми з Вами, учасники Євромайдану!

Запрошуємо Вас на концерти у філармонії. Для учасників євромайдану вхід вільний, а ваша доброчинна пожертва під час заходу стане для них нашим спільним вкладом у справу європейського вибору країни. 

Слава Україні!»

Як повідомляв «ЩЛ», актори зі Львова нагадали киянам про вічне.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів