В Україні любов переможе ненависть, – Патріарх УГКЦ

13:48 20 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це йдеться у зверненні глави Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука на честь Воскресіння Господнього.

Про це повідомляє сьогодні, 20 квітня, «Радіо Свобода», Патріарх Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука наголошує у своєму зверненні на честь Воскресіння Господнього:

«Сьогодні знову нам погрожують зброєю і залякують розділом країни та захопленням храмів. Але Христос і сьогодні є з нами!

Наші болі Він приймає так, немовби це Йому особисто завдавали рани. Це Його було зневажено побиттям молоді на Майдані. Це Його зробили нужденним, коли добро народу розкрадала корумпована влада. Це Його ув’язнювали та несправедливо засуджували, виставляли на морозі і катували викраденим. Це Він – перша жертва Небесної сотні.

Однак сила людської злоби, брехні і насильства є нічим порівняно із силою Божої правди й любові. Це Христос нас сьогодні підносить, і як церкву, і як народ. Як у Воскресінні добро долає зло, так і в нашій історії любов переможе злобу й ненависть, а мир – усякі погрози війною».

Як повідомляв «ЩЛ», львів’ян також привітали із Великодніми святами владики УГКЦ та УПЦ КП; натомість сьогодні Великодній сніданок згуртував близько 300 малозабезпечених львів’ян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів