У Львові о 14.30 відбудеться спільна поминальна молитва-панахида за полеглими воїнами

11:50 9 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю о 14.30 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла – поминальна молитва-панахида за участю сімей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову», що в неділю, 9 листопада, о 14.30 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться поминальна молитва-панахида за участю сімей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО. У заході візьмуть участь понад 30 сімей загиблих воїнів-учасників АТО.

Панахиду очолить преосвященіший владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні з військовими капеланами. головний військовий капелан Львівської архиєпархії УГКЦ о. Степан Сус зазначає:

«Сьогодні нас об’єднує великий біль та спільна молитва за наших воїнів – Героїв України. Пам’ятаючи їх, ми повинні йти далі і підтримувати один одного, усвідомлюючи, що жертва наших воїнів є безцінна – це життя, яке вони поклали за кожного з нас, щоб ми зуміли своє життя належно прожити та побудувати світ миру і поваги».

Спільну молитву організовано в рамках роботи Центру допомоги сім’ям загиблих в АТО, що діє при ГО «Розвиток громади», та Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ.

Відтак усіх львів’ян запрошуютьдолучитись до цієї спільної молитви та підтримати своєю присутністю сім’ї військовослужбовців, які загинули в АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів