Україну представлятиме на дитячому «Євробаченні» тріо зі Львова, Харкова й Сімферополя (відео)

11:01 11 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

До його складу входять львів'янка Марта Рак, харків'янка Софія Куценко, а також Амалія Кримська – з окупованого Росією півострова.


Відео: ТСН

Україну на дитячому «Євробаченні» в листопаді на Мальті представлятиме тріо «Симфонік».  Воно перемогло у національному відборі, який відбувся в туристичному комплексі «Буковель».

Одинадцятирічні дівчатка перемогли своїх 18 конкурентів піснею «Прийде весна», якою висловили бажання жити в єдиній незалежній Україні. Символічно, що учасниці тріо – з різних регіонів: Марта Рак – львів'янка, Софія Куценко – харків'янка, Амалія Кримська – з окупованого Росією Сімферополя.

Досі кожна співала сольно. Кажуть, що об'єдналися без підказки дорослих, а на репетиції мали лише місяць.

«Це вперше діти підходять самі і кажуть дуже правильний, дорослий меседж для нашої сьогоднішньої ситуації в країні. Якщо вони вже самі переживають за проблему єдиної країни і змогли об'єднатися! Причому вони об'єдналися сами», – каже Михайло Нєкрасов, наставник тріо «SYMPHO-NICK».

«Ми будемо робити все, що від нас залежить, щоб діти, наші таланти, зробили такий позитивний поштовх в своєму розвитку в Буковелі, що відповідно їх виступ буде вражаючий в усій Європі. Й Україну ще більше визнають як центр Європи, як місце, де таланти можуть себе проявити», – додає народний депутат України Олександр Шевченко.

Про це повідомляє сьогодні, 11 серпня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів