Український культурний фонд обрав 23 переможців конкурсу зі Львівщини

16:00 26 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: 195.78.68.75

Український культурний фонд закрив реєстрацію на конкурсну програму «Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти. ‒ Н.О.Р. Д.», спрямовану на сприяння обміну знаннями, досвідом та ідеями в галузі культури та мистецтв, а також на відкриття нових мистецьких практик та імен.

Про це повідомили у вівторок, 26 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Загалом на конкурс надійшло 305 проектних заявок. Найбільшу кількість проектів було подано з Київської області ‒ 132. До п'ятірки лідерів за кількістю заявок також увійшли: Харківська (26), Львівська (23), Січеславська (15), Одеська області (14). Однакова кількість заявок надійшла з Рівненської та Вінницької областей – по 10». «За секторальним розподілом перше місце посів сектор культурних та креативних індустрій, наступними за рейтингом стали культурна спадщина, візуальне мистецтво, перформативне та сценічне мистецтво.Нині триває технічний відбір заявок. Ті з них, що відповідатимуть технічним критеріям проведення конкурсу, будуть передані на оцінювання експертам», – поінформували також в облдержадміністрації.

«У цьому році кожен проект буде розглядатися експертами відповідної до сектору проекту експертної ради, а також фінансової та комунікаційної ради. Найвищий бал за сумою оцінювання ‒ 300. Проекти, які наберуть понад 210 балів, зможуть претендувати на фінансування від Українського культурного фонду. Наступними етапами стануть переговорні процедури, винесення рішення щодо фінансування та підписання договору про надання гранту», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів