У Сихівському районі Львова активісти збирають кошти на відновлення «Скверу Гідності» (відео)

14:58 6 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/hromadsketv.lviv/posts/457205444430592

Наразі зусиллями приватних підприємців у парку біля торгового центру «Санта-Барбара» встановлені скульптура Матері Божої, нові лавки та смітники.

Мешканці Сихова збирають кошти на відновлення скверу, який розташований біля торгового центру Санта-Барбара. Для цього, з нагоди церковного свята, вони організували майстер-клас по виготовленню верби. Таким чином громадські активісти привертають увагу людей і заохочують їх матеріально долучатись до проекту.

У майбутньому місце носитиме назву «Сквер гідності», оскільки, за словами активістів, саме революція Гідності призвела до того, що люди почали змінювати країну. Наразі, зусиллями приватних підприємців, у парку встановлені скульптура Матері Божої, нові лавки та смітники.

На реконструкцію простору з бюджету виділять ще 700 тисяч гривень. На ці гроші активісти планують змінити рель’єф та відновити бруківку. Для завершення робіт будуть, також, залучати закордонних грантодавців, зокрема японських.

Організували майстер-клас представники громадської організації «Кращий Сихів». Об’єднання було засноване у 2013 небайдужими мешканцями району для покращення його інфраструктури. Про це повідомляється на сторінці «Громадського телебачення» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів