Дитячі майданчики в селах Львівщини будуть встановені за кошти обласного бюджету

12:30 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pro-vincia.com.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, відповідні роботи заплановано провести у вересні-жовтні цього року.

У прес-службі обласної ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що депутати погодили на засіданні комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму перелік населених пунктів, в яких коштом обласного бюджету буде встановлено дитячі ігрові майданчики. В повідомленні також конкретизують:

«Цього року в рамках Програми облаштування дитячих ігрових майданчиків у сільській місцевості Львівської області на 2014 майданчики планують встановити у селах Пониковиця (Бродівський р-н), Ожидів (Буський р-н), Суховоля (Городоцький р-н), Дуліби (Жидачівський р-н), Смереків (Жовківський р-н), Єлиховичі (Золочівський р-н), Жовтанці (Кам'янка-Бузький р-н), Крупське (Миколаївський р-н), Гусаків (Мостиський р-н), Боршів (Перемишлянський р-н), Містки (Пустомитівський р-н), Новий Витків (Радехівський р-н), Ралівка (Самбірський р-н), Труханів (Сколівський р-н), Волевин (Сокальський р-н), Страшевичі (Старосамбірський р-н), Верчани (Стрийський р-н), Нижнє Висоцьке (Турківський р-н), Старичі (Яворівський р-н) та в смт Підбуж (Дрогобицький р-н). Роботи з облаштування ігрових майданчиків заплановано провести у вересні-жовтні цього року.

Фінансовий ресурс на реалізації Програми становить 500 тис. грн. Програму облаштування дитячих ігрових майданчиків у сільській місцевості Львівської області на 2014 рік депутати затвердили на сесії обласної ради 8 липня цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів