У «Родинному клубі» Львова о 16.00 – «Новорічний Карнавал»

09:22 30 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: vashmagazin.ua

Його проведуть гуртківці Залізничного району.

У понеділок, 30 грудня в «Родинному клубі» на вулиці Симона Петлюри, 37 – розважальна новорічна програма для дітей. Гуртківці музично-театрального гуртка «Оріяна» виступлять перед батьками і дітками з інших дитячих клубів Залізничного району з комедійною виставою, піснями і побажаннями на Новий рік.

Заключною частиною стане новорічна маскарадна вечірка, де діти матимуть нагоду розважитись і відпочити. Педагог-організатор Дитячих клубів Львова. Зоряна Муха розповіла також:

«Напередодні святкування Нового року і різдвяних свят кожній дитині хочеться поринути у казку, у світ, де є добро. Адже ми живемо у складний час і  усі дітки розуміють, як нелегко батькам виховувати їх.

Проведення свята є важливим, тому що діти сприймають світ через ігри, ігрові дійства і саме така діяльність  допомагає розкритися, адже навчальний процесс – це передусім  заняття улюбленою справою для відпочинку душі. І саме такий час, напередодні Нового Року, є казковим і максимально сприяє тому, щоб дитина повірила у диво. Сподіваюся, наш  захід стане позитивним зарядом на Новорічні і Різдвяні свята». 

Більше інформації про «Новорічний карнавал» та гуртки й Дитячі клуби Залізничного району можна отримати за номером телефону 295-82-46. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів