У монастирі на Львівщині відкриють літню школу іконопису

10:45 20 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

31 липня у монастирі святого Онуфрія в селі Лаврів у Старосамбірському районі відкриють літню школу іконопису.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 липня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «У програмі літньої школи іконопису в монастирі святого Онуфрія в селі Лаврів у Старосамбірському районі – знайомство молоді з українською іконою: техніка, іконографія та символи, практичні навики іконопису, а також навчання роботи в команді, комунікації та лідерства. У форматі екскурсій відбудеться знайомство з етнографією краю та місцевими пам’ятками сакрального і духовного значення».

«На учасників літньої школи іконопису в монастирі святого Онуфрія в селі Лаврів у Старосамбірському районі очікує також відпочинкова та розважальна програма, духовне збагачення та відновлення. Учасниками літньої школи іконопису будуть діти віком 12-16 років із різних районів Львівщини та сходу України», – поінформували також облдержадміністрації.

«Навчання в літній школі іконопису в монастирі святого Онуфрія в селі Лаврів у Старосамбірському районі триватиме з 31 липня до 10 серпня. Організатором Літньої школи іконопису є БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» за підтримки департаменту соціального захисту населення, департаменту внутрішньої та інформаційної політики, департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів