У Львові знімають трилер з акторами з України, США і Польщі

18:11 9 вересня 2020 р.

Фото до новини

У Львові стартували зйомки повнометражного художнього фільму «Egregor» – пригодницького трилера з елементами містики. Вони триватимуть до 18 вересня

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Фільм розповідає про нью-йоркського детектива Артура, який отримує дивного листа з авіаквитком і прихованим посланням від свого університетського професора-українця, з яким він не спілкувався протягом багатьох років. Намагаючись розібратися, Артур дізнається, що професор начебто вчинив самогубство, а за дочкою професора — Лесею — полюють невідомі люди. Артур вилітає в Україну, аби розплутати цей загадковий клубок і допомогти дочці людини, яка багато років тому відіграла важливу роль в його житті.

Головні ролі у фільмі виконують: Omri Rose - американський актор, відомий своєю участю у фільмі «Непокора» (2018) та «Ліга справедливості» (2017) та Олена Лавренюк - українська актриса театру та кіно.

«Цей фільм знімається в стилі неонуару. Наша картина — це велика міжнародна співпраця, адже працюємо разом з польськими та американськими продюсерами. Також ми пишаємось нашим акторським складом: Омрі Роуз, Валерія Караман, Олена Лавренюк, Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський.

Оскільки я львів'янин, то вирішив перенести сюжет фільму до Львова. Основні події фільму відбуватимуться у Львові, проте деякі сцени ми зніматимемо в Києві, біля Кракова та в Нью-Йорку. Тож в фільм ми покажемо справжній, сучасний Львів, тому ми сподіваємось, що львів'яни поставляться з розумінням до певних незручностей", — розповів Сергій Лавренюк, генеральний продюсер «Солар Медіа Інтертеймент».

Під час зйомок на декількох локаціях міста відбуватиметься обмеження паркування, ситуативне та повне перекриття руху.

«Оскільки зйомки фільму будуть проводитись переважно на тих вулицях, де не курсує громадський транспорт, тому ніяких змін в русі автобусів чи електротранспорту не буде. На тих вулицях, де в нас курсує транспорт, ми будемо робити ситуативне перекриття руху (на час зйомок кадру, тобто на декілька хвилин). Єдине будемо просити мешканців забирати припарковані автомобілі з цих вулиць», — сказав Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту ЛМР.

Зйомки фільму «Egregor» крім Львова заплановано у Києві, Польщі, США – у Нью-Йорку. Реліз фільму планується на 2021 рік.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів