У Львові зібрали для бібліотек Артемівська 1400 книг

13:10 21 вересня 2014 р.

Отар Довженко й книги, зібрані у Львові для бібліотек Артемівська на Донеччині

Отар Довженко й книги, зібрані у Львові для бібліотек Артемівська на Донеччині
Фото: зі сторінки Отара Довженка в інтернет-мережі «Facebook»

Про це повідомив журналіст і письменник Отар Довженко, який також зазначив: «Якщо хтось із кандидатів у депутати і т.п. хоче попіаритись, узявши на себе витрати на доставку книжок до Артемівська, ласкаво просимо».

Журналіст і письменник Отар Довженко повідомив у соцмережі, що 1400 книг, зібраних за ініціативою спільноти «Економічний бойкот регіоналів. Львів» для бібліотек міста Артемівська на Донеччині, посортовані й розкладені у 30 картонних коробок. Він також додав: «Плюс невизначена кількість журналів, які ми не рахували». А вчора Отар Довженко розповів також:

«Друзі, ситуація з книжками для Артемівська така. Сьогодні-завтра я позаклеюю коробки з книжками.

Підрахунок на калькуляторі «Нової пошти» показав, що доставка цього всього в Артемівськ на комерційних засадах коштує як бронежилет. Тому все-таки буду шукати можливість некомерційної доставки.

(Принагідно, якщо хтось із кандидатів у депутати і т.п. хоче попіаритись, узявши на себе витрати на доставку книжок до Артемівська, ласкаво просимо. Забезпечу піар та паблісіті.) 

Є певні варіанти, але вони пересувають відправку книжок на кінець місяця. Хотілося би скоріше, звичайно. Мої котики підозріло принюхуються до коробок).

UPD: Ніби є варіант, у понеділок з'ясуємо. Всім дякую за підтримку».

Отар Довженко повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів