У Львові згадали професора-засновника спортивних танців

20:30 15 лютого 2021 р.

Фото до новини

У неділю, 14 лютого, у Львові відбулись Міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «IDSA European Championship in the memory of Marian Wieczysty».

Понад 500 танцювальних пар практично зі всіх регіонів України, а також спортсмени з Польщі, Грузії, Молдови, Румунії, Кіпру та Ізраїлю приїхали на Львівщину, аби показати свої найкращі результати та вибороти медалі. Змагання відбувались впродовж трьох днів по 8 відділень без глядачів. Про це повідомляє ЛОДА, пише DailyLviv.

Організаторами турніру є Львівський обласний осередок Асоціації спортивного танцю України спільно з Генеральним консульством Республіки Польща, за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. Змагання включені до календарного плану Міжнародної асоціації спортивного танцю. Переможців визначили у європейській та латиноамериканській програмах серед молодших початкових категорій, ювеналів до 10 та до 12 років, юніорів, молоді, дорослих та професіоналів. 

Змагання були одним з етапів підготовки до 120-річчя від дня народження професора Мар’яна Вєчистого, основоположника та засновника виду спорту «спортивні танці». Цю дату танцювальна спільнота відзначатиме у 2022 році.

Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала 30-річна львів‘янка Оксана Бригідир

Львівська бодібілдерка боротиметься за перемогу на чемпіонаті світу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів