У Львові збирають кошти на подарунки самотнім

17:48 19 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львів’ян запрошують завітати з 14 до 31 грудня включно до одного з львівських закладів мережі «!FEST» та замовити в офіціанта страву чи напій і додати до рахунку «Спеціальну пропозицію від Миколая» (вартість пропозиції – 10 гривень), а ще розповісти про це друзям у соціальних мережах.

Про це повідомили сьогодні, 19 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Співорганізатор акції, менеджер львівського осередку «Української Академії Лідерства» Любомир Шимків, розповів: «Всі кошти, зібрані таким чином, скерують на допомогу літнім людям. Зокрема частину із них – на свято-привітання для людей похилого віку – кожен з них отримає подарунки. Ми хочемо, щоб самотні літні люди відчули себе важливими, відчули турботу та свою цінність для суспільства».
«Гасло проекту закликає «Зігрій своїм теплом людей літнього віку». Організатори – Львівський осередок «Української Академії Лідерства» у співпраці з Холдингом емоцій «!FEST» та Львівським територіальним центром соціального обслуговування Львівської міської ради дякують усім благодійникам, які вже долучились чи ще долучаться до проекту. Студенти «Української Академії Лідерства» планують підтримувати зв’язок з цими людьми та залучати їх до освітніх та культурних заходів у впродовжусього року, а не тільки до свят», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів