У Львові збиратимуть на благодійному концерті кошти, щоб врятувати життя

16:15 3 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

16 вересня о 19:00 у Палаці культури залізничників «РОКС» на вулиці Федьковича (№54) розпочнеться розпочнеться благодійний концерт задля порятунку життя художниці та волонтерки Тетяни Думан.

Про це повідомили у вівторок, 3 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «У благодійному концерті візьмуть участь переможці телепроекту «Голос країни» Оксана Муха та Олег Табаков, Віктор Винник із групи «Мері», вокальна формація «Піккардійська Терція» і українські воїни – учасники соціально-мистецького проекту «Пісні війни Олександр Рожко, Зиновій Медюх і Максим Перев’язко, а також ТанцТеатр «Життя». У межах концерту відбудеться благочинний аукціон. Усі виручені кошти також будуть спрямовані на лікування Тетяни Думан.

«Наприкінці липня цього року Тетяна захворіла. Обстеження показало пухлину мозку. Подальші аналізи підтвердили, що це гліосаркома. Зараз художниця-волонтерка у Польщі, де медики уточнюють методи терапії. Та вже достеменно відомо, що лікування Тетяни Думан потребує значних коштів – понад 30 тисяч доларів», – поінформували також у міськраді.

«Запрошення-подяки на благодійний концерт «Усміхайся, малюй, живи!» можна замовити і придбати за телефоном +38 068 420 88 74. Небайдужі можуть перерахувати пожертву на картку ПраватБанку 5168745322182384 (одержувач платежу – Думан Василина Михайлівна, рідна сестра Тетяни)», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів