У Львові збиратимуть кошти на ліки дітям просто неба

09:00 2 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У неділю, 2 вересня, у сквері «На валах» навпроти Львівської ОДА відбудеться Благодійна фотовиставка просто неба «На прищепках».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Тематика світлин – «Я люблю Україну». Для участі у благодійній фотосушкціпотрібно роздрукувати власні фото (формат не менше 15х21), об`єднані згаданою тематикою, й прийти та розвісити їх на мотузках у сквері. На звороті бажано залишати коротку інформацію про автора чи кадр, аби покупець  при потребі міг сконтактувати з фотографом».

«Можна також просто прийти та придбати «На прищепках» ті світлини, які сподобались найбільше за добровільну пожертву (від 15 гривень фото). Спеціально для цього буде облаштовано кілька скриньок, куди відвідувачі зможуть покласти кошти за зняті з мотузків світлини», – доповнили в облдержадміністрації.

«Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю ліків для паліативних діток, якими опікується ГО «З любов`ю у серці». По завершенню фотовиставки буде оприлюднено звіт. Прийти та розвісити свої світлини чи придбати кадри, які найбільше впали в око, можна упродовж дня з 12:00 до 19:00. Минулого року на заході спільними зусиллями вдалось зібрати 8400 гривень, які передали на потреби Мобільного дитячого хоспісу при ЗУСДМЦ», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів