У Львові збирали на розпродажу «Видавництва Старого Лева» гроші для поранених бійців

20:34 29 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Gazeta.ua»

Зібрані завдяки розпродажу «Книги за життя» кошти видавництво передасть на потреби поранених бійців, які перебувають на лікуванні у Львівському військовому госпіталі.

29 березня у Першій Львівській Медіатеці на вулиці Мулярській, 2а увесь день тривав великий весняний розпродаж «Книги за життя». Окрім грандіозного розпродажу понад 100 найменувань дитячих та дорослих книг від «Видавництва Старого Лева» усі охочі могли виготовити власноруч подарунки для поранених бійців АТО.

Зібрані завдяки розпродажу «Книги за життя» кошти видавництво передасть на потреби поранених бійців, які перебувають на лікуванні у Львівському військовому госпіталі. Організатори акції розповіли також: «Ніколи не рано й ніколи не пізно долучитися до добрих справ. «Видавництво Старого Лева» пропонує зробити це разом і у передвеликодній час провести разом один день, а водночас і підготувати подарунки для поранених бійців». 

Для найменших дітей увесь день проводили майстер-класи нон-стоп для дітей з малювання аквареллю, для старших дітей та підлітків майстрині показували, як за допомогою стародавньої техніки розписати писанки, виготовити ляльки-веснянки, сердечка з фетру та інші приємні сувеніри. Також можна було написати та відправити листа воякові.

Новинка свята – благодійний буккросинг. За благодійну пожертву для бійців можна взяти будь-яку із принесених відвідувачами книг.

Наприкінці дня відбулися поетичні читання із Іриною Старовойт, Маріанною Кіяновською, Юлією Мусаковською, читання-розмова з автором книги «Лук нічної громовиці» Романом Росіцьким. Про це повідомили сьогодні, 29 березня, в інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів