У Львові визначили кращу кав’ярню

10:10 17 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Кращою кав’ярнею Львова втретє визнали «Вірменку».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Від четверга у Львові на проспекті Свободи проходила масштабна кавова подія – «Lviv Coffee Festival 2018». Відбулося чимало традиційних чемпіонатів в рамках «Kulchtsky Coffee Cup».

«На завершення кавового фестивалю обрали кращу кав’ярню 2018 року. Цього року нею стала «Вірменка», – поінформували також у міськраді.

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив: «Кава і Львів – це речі, які поєднані на все життя. Мені приємно, що ми цього року маємо продовження прекрасної історії, бо це та вулиця, де каву добре робили і 10 років тому, і 40. Це «Вірменка». Ніколи би не було такої хорошої кави, якби не ті всі гості, які приходять і які знають толк у каві, які постійно стимулюють вас всіх щодня бути кращими».

«Цього року на відкритті «Lviv Coffee Festival 2018» зварили запашну каву у величезній 20-літровій джезві, і кожен охочий зміг її посмакувати у поєднанні з найсмачнішим фестивальним тортом. Торік на фестивалі кави у Львові нагородили найкращу кав’ярню 2017 року – теж «Вірменку». Ця кав’ярня здобуває перемогу вже втретє», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів