У Львові виконали 15% робіт зі спорудження Меморіалу Героїв Небесної Сотні

16:15 6 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Основні роботи зі спорудження Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні мають намір виконати до 1 лютого 2019 року..

Про це повідомили у вівторок, 6 листопада, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Станом на сьогодні, ТзОВ «Т.В.Д.» виконало вже 15% робіт. Зокрема, залито частину стели, тривають роботи із покриття стели спеціальним металом – кортеном, окремо залили фундамент під оглядові майданчики. Роботи виконано на суму один мільйон 100 тисяч гривень».

Заступник директора ЛКП «Зелений Львів» Андрій Шульський запевнив: «Станом на зараз, зроблено половину стели, і вже є пов’язана арматура на другу її частину, яка наступного тижня вже буде залита бетоном. Ми є замовниками будівництва цього об’єкту. Зараз на ремонтні роботи витрачено один мільйон 100 тисяч гривень. Це демонтажні роботи, земляні маси, часткова зрізка дерев, залиття фундаменту під стелу та оглядові майданчики, які будуть розміщені в нижній частині перед стелою. Зараз 15% робіт виконано. До кінця року планують змонтувати стелу і облицювати її кортеном. Уже стартували монтажні роботи з металічних конструкцій під облаштування стели цим металом».

Андрій Шульський додав: «Вартість робіт загалом становить 10 мільйонів 836 тисяч. гривень, але під час риття фундаментів тут виявили насипні ґрунти, тому будуть передбачені додаткові роботи: укріплення фундаменту і створення палі. Зараз проект приходить коригування. Думаю, через тиждень-два ми вийдемо на його фінальну частину. До кінця року ми змонтуємо стелу, облицюємо її кортеном і замостимо нижню частину перед стелою. Здати проект плануємо десь влітку або восени. Навесні будемо проводити роботи з благоустрою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів