У Львові вшанували пам’ять полеглих бійців

19:45 11 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Капеланство.info

У річницю трагедії під Зеленопіллям, 11 липня, в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 молились Божественну Літургію за упокій загиблих внаслідок обстрілу військовослужбовців та усіх, хто віддав своє життя обороняючи територіальну цілісність України в зоні АТО.

Заупокійну молитву очолив отець Степан Сус – настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла та Гглова Центру Військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ. Помолитись за упокій Новітніх Героїв України прийшли родичі, товариші, військовослужбовці, волонтери та мешканці міста. По завершенні заупокійного богослуження, капелани разом із присутніми помолились панахиду, опісля цього усі охочі відправились на Личаківський цвинтар, де на полі почесних поховань №76, разом із військовими душпастирями помоляться на могилах загиблих Героїв України.

У ніч на 11 липня 2014 року біля села Зеленопілля, Луганської області терористи обстріляли з системи «Град» бійців 24-ї окремої механізованої бригади імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині й частину 79-ї бригади. За офіційними даними, цієї трагічної ночі загинув 21 військовослужбовець Збройних Сил України.

Про це повідомили сьогодні, 11 липня, на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів