У Львові вперше відбудеться обласний форум «Українська сім'я: виклики і завдання»

10:30 10 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: news.ugcc.ua

Перший Львівський обласний форум «Українська сім'я: виклики і завдання» об’єднає представників влади та місцевого самоврядування, громадських та релігійних організацій задля популяризації сімейних цінностей і утвердження інституту сім`ї.

Про це повідомив Офіційний інформаційний ресурс Української греко-католицької Церкви, де також розповіли: «13 вересня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка зберуться науковці, освітяни, соціальні працівники, психологи, журналісти, просімейні активісти та волонтери задля пошуку ідей та пропозицій щодо формування національної сімейної політики. Основна програма заходу складається з двох частин: у першій – доповіді провідних спеціалістів, а в другій – шість тематичних секцій».

«Основні теми панельних дискусій: «Сімейна політика: формування та методи реалізації», «Потенціал релігійних спільнот: роль і практичні завдання у захисті та розвитку інституту сім`ї», «Гендерна ідеологія: міфи та реальність», «Реалізація жіночого лідерства в контексті розвитку інституту сім`ї», «Сексуальна освіта в школах: виклики та загрози», «Сучасна сім`я: від партнерства до конкуренції». Учасники форуму дізнаються про те, які законодавчі ініціативи стосовно сімейної політики можна пропонувати на регіональному рівні, які виклики та завдання стоять перед сучасною молоддю, як можна бути успішному і в кар'єрі, і в сім'ї, як формується партнерство у шлюбі і які виклики та загрози несе сексуальна освіта в школах», – поінформував також ресурс УГКЦ.

Більше подробиць – на його сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів