У Львові відкриють виставку «Фототектура модернізму»

11:45 1 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок , 2 липня, з 18.30 у виставковій залі Центру міської історії на вулиці Богомольця (№6) відкриють виставку «Фототектура модернізму».

Про це повідомили в понеділок, 1 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Модерністська архітектурна спадщинa України є частиною загальноєвропейського тренду другої половини ХХ століття. Виставка «Фототектура модернізму» є спробою поєднати у одній експозиції досвіди сприйняття архітектурних об’єктів вісьмома авторами з різними професійними ідентичностями, пов’язаними з архітектурою, культурою, журналістикою, театром, фотографією тощо».

«Об’єктами їхніх мистецьких рефлексій стали реалізовані проекти подружжя архітекторів Анатолія і Музи Консулових, які жили і працювали у Львові після Другої світової війни. Спроектовані ними архітектурні об’єкти є важливими для міста і добре знайомими для львів’ян», – поінформували також у міськраді.

«Виставка поєднує різні, і часто контрастні, інтерпретації архітектури за допомогою візуального і звукового ряду. В межах виставки «Фототектура модернізму» запланована супровідна публічна програма у форматі розмов на виставці, кураторських екскурсій, презентацій, дискусій та фотопленерів», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів