У Львові відкрито третій пункт дозвілля літніх людей

15:45 2 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Буде функціонувати при храмі Покрови Пресвятої Богородиці по вулиці Личаківській, 175.

Як повідомляє сьогодні, 2 жовтня, прес-служба міської ради, вчора, у Міжнародний день людини літнього віку, Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян й храмом Покрови Пресвятої Богородиці (УГКЦ) відкрили ще один пункт пункт дозвілля літніх людей. Його адреса – вулиця Личаківська, 175.

Прес-служба ЛМР цитує також пояснення директора згаданого центру Віталія Брославського: «У пункті денного перебування літніх людей, який сьогодні відкрито, старенькі зможуть провести дозвілля у спілкуванні з ровесниками, стати учасниками тематичних лекцій, диспутів, майстер-класів. Час до часу матимуть змогу переглянути в колі однодумців цікаві художні та документальні фільми. Окрім того, до участі в програмах дозвілля планується залучати психолога, представників духовенства, культорганізаторів львівського міського терцентру. Нам важливо, щоби дідусі та бабусі цікаво і з користю проводили час, тобто відчували дотичність до суспільного життя». 

Своєю чергою, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович зауважує: «У сфері надання соціальних послуг в нас є такий вагомий партнер як Церква, у співпраці з якою вдається крок за кроком розвивати мережу пунктів денного перебування літніх львів’ян в місті. Це вже третій за ліком схожий заклад. Перший у 2010 році відкрито при храмі Христового Воскресіння (вулиця Городоцька, 319 А), другий відкрито в травні 2013 року при храмі святого Климента Папи (вулиця Генерала Чупринки, 70). Хочу сказати, що з Божою допомогою ми й надалі розвиватимемо мережу закладів дозвілля для дідусів та бабусь, адже в нас є чітке розуміння, що самодостатнє суспільство характеризується балансом уваги до потребуючих, виходячи із потреби кожного. Отож запрошую всіх охочих до співпраці».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів