У Львові відбулася проща римо-католиків

11:50 10 вересня 2016 р.

Фото до новини

У щорічній процесії взяли участь близько двох тисяч вірян. Сьогодні також, у межах святкування 25-річчя відновлення структур РКЦ в Україні після Другої світової війни, у Катедральному соборі відслужили Подячну Святу Месу.

Сьогодні, 10 вересня, на вулицях Львова відбулася щорічна процесія римо-католиків з мощами блаженного Якова Стрепи. Прочани крокували від храму святого Антонія на вулиці Личаківській через площу Митну вулицями Підвальною й Руською й площею Ринок до латинської катедри на площі Катедральній.

Очолив процесію ординарій Одесько-Сімферопільської дієцезії Римо-католицької церкви – єпископ Броніслав Бернацький. Участь у прощі взяли близько двох тисяч вірян. Про це повідомили сьогодні, 10 вересня, в інформаційній агенції «УНН», де також опублікували світлини з процесії.

Сьогодні, 10 вересня, у межах святкування 25-річчя відновлення структур РКЦ в Україні після Другої світової війни, у Катедральному соборі відслужили Подячну Святу Месу. Богослужіння очолив кардинал-емерит Тарчізіо Бертоне з Ватикану. До спільної молитви долучились міський голова Львова Андрій Садовий, секретар міської ради Анатолій Забарило, духовенство і львів’яни.

Прес-служба ЛМР також нагадує, що в межах святкування 25-річчя відновлення структур Римо-Католицької Церкви і вшанування блаженного Якова Стрепи – покровителя Львівської Архидієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні, у Львові  тривало молитовне чування та відбулась урочиста процесія з реліквіями блаженного.
А ще кардинал Тарчізіо Бертоне освятить Дім Опіки в Брюховичах, де проживатимуть люди старші і хворі, а також священики-пенсіонери, зустрінеться з молоддю під час архидієцезіального Дня Молоді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів