У Львові відбудеться фестиваль «Таланти в дії»

09:20 11 травня 2019 р.

На фестивалі «Таланти в дії» минулого року

На фестивалі «Таланти в дії» минулого року
Фото: care-in-action.org

Громадська організація «Care in Action – Турбота в дії» організує в суботу, 11 травня, з 10.00 до 16.00 у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького фестиваль фестиваль для дітей та молоді «Таланти в дії»

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли, що участь у фестивалі «Таланти в дії» візьмуть близько 350 дітей із дитячих будинків, в тому числі сімейного типу (ДБСТ), прийомних сімей та шкіл-інтернатів Львова і Львівської області.

«Мета фестивалю – дати можливість дітям і молоді проявити свої здібності та таланти, заохотити місцеву молодь та дітей бути ініціативними членами суспільства. А на прикладі відомих талановитих людей Львова – показати наскільки важливо вірити у себе, йти до мети та розвиватися», – поінформували також у міськраді.

Організатори фестивалю зазначили: «Хочемо, щоб кожен учасник «Талантів у дії» зрозумів свою особливість та значущість для суспільства і брав активну участь у його розвитку. В рамках події відбудуться цікаві та різноманітні за своїм змістом заходи, щоб кожен – від дошкільняти до підлітка зміг знайти заняття на власний смак, та весело і з користю провести день».

«У першій половині дня заплановані різноманітні майстер-класи: кулінарія, рукоділля (зайчики із шерсті, декоративні вінки), гончарство, робототехніка, живопис, народні танці, флорбол, захоплюючий квест, а ще – майстер-класи із боксу, тенісу. Усі охочі матимуть змогу прикрасити свої руки — мехенді», – розповіли також у міськраді.

«Крім того, відбудеться тренінг для батьків-вихователів та вихователів від центру розвитку дитини «Коло сім’ї». У другій половині дня – концерт, на якому виступатимуть талановиті діти, волонтери «Care in Action – Турбота в дії» та запрошені зіркові гості», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів