У Львові відбудеться «Фестиваль культур»

16:45 18 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Міжнародна організація «AIESEC» вже традиційно організовує «Фестиваль культур», який розпочнеться 21 липня о 15.00 у парку імені Івана Франка».

Про це повідомили в середу, 18 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Учасники «Фестивалю культур» з більш, ніж 10 країн світу зберуться на фестивалі, щоб продемонструвати унікальність своїх рідних традицій з допомогою національних звичаїв, одягу та страв. Це проект, що дає можливість кожному відчути культурні різноманітності».

«Для українців це гарна нагода познайомитися, поспілкуватися та поділитися досвідом із представниками різних країн, які приїхали для участі в соціальних проектах «AIESEC». Свою країну покажуть представники таких країн, як Гонконг, Індія, Туреччина, Єгипет, Китай, Азербайджан, Індонезія, Туніс та інших», – поінформували також у міськраді.

«У цей день на всіх гостей чекає захоплива програма із запальними представленнями різноманітних культур, смачними стравами та цікавими корисностями. Фестиваль відбудеться на території «Міського пікніку» в парку імені Івана Франка. Вхід – безкоштовний», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів