У Львові відбудеться «Дитячий форум-фестиваль «Книгоманія»

12:30 14 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/bookforum.super.readers

17-19 травня у Львівському палаці мистецтв триватиме «Дитячий форум-фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – одна з найбільших подій в Україні для розвитку та радості дітей і батьків.

Про це повідомили у вівторок, 14 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Дитячий форум-фестиваль «Книгоманія» – це три дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки для дітей від українських видавців.

«Організатори очікують понад сім тисяч відвідувачів – дітей з батьками, а також вихователів, вчителів, бібліотекарів, переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019» з 18 областей України».

«Цього року «Дитячий форум» відбувається у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основна місія форумц – здобути суперсили, стати Супергероєм та врятувати планету «Книгоманія» від екологічної катастрофи!», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Учасниками гри можуть стати діти від шести років. Пройшовши завдання у будь-якому із восьми просторів Дитячого форуму чи в усіх, вони здобувають відповідну суперсилу та стають Рятівниками, Героями та Супергероями», – розповіли також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів