У Львові відбудеться благодійний бал захисників

16:00 2 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

6 жовтня о 18.00 у Львові, з нагоди Дня захисника України в Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного розпочнеться щорічний благодійний бал захисників.

Про це повідомили у вівторок, 2 жовтня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «17 пар з військовослужбовців Збройних Сил України та Національної гвардії України спеціально кілька тижнів навчалися танцювати, аби привітати всіх зі святом захисників. Акомпануватиме парам Оркестр Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного».

«Також у програмі – виступи українських співаків та творчих колективів. Ведучі заходу – кореспондент «ТСН» Євгенія Цвєтанська та кореспондент телеканалу «Настоящее Время» Володимир Рунець. Благодійний бал захисників буде організовано Міжнародним альянсом братської допомоги та громадською ініціативою небайдужих волонтерів за сприяння Міністерства оборони України, Академії сухопутних військ та Львівської державної обласної адміністрації», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів