У Львові відбудеться благодійний аукціон витинанок

12:05 4 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: moemisto.ua

У п’ятницю, 4 жовтня, о 17.00 у холі «Центру Митрополита Андрея Шептицького» на вулиці Козельницькій (№2а) в Українському католицькому університеті розпочнеться благодійний аукціон витинанок «Віра в життя» за участю жінок-громадських діячок України.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Благодійний аукціон витинанок «Віра в життя» підтримає передчасно народжених дітей».
«Витинанки вже впродовж трьох тижнів експонувались у холі Центру Шептицького. А 6 вересня у Дзеркальній залі Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся благодійний захід «Віра в життя». Майстер-клас з виготовлення витинанок провела талановита майстриня Дарія Альошкіна.

«Головні гості заходу витинали «Дерево» як символ життя, що є найбільшою цінністю для кожного немовляти. Адже благодійний захід має на меті об’єднати відомих жінок України задля допомоги передчасно народженим діткам у їхньому майбутньому», – поінформували також у міськраді.

«Кошти з аукціону будуть передані Львівському обласному благодійному фонду «Немовля», який опікується передчасно народженими дітьми при Львівській обласній клінічній лікарні (відділення патології новонароджених дітей). Партнером проведення майстер-класу є бренд етнічного одягу «SVITLO», який несе історію нації крізь покоління», – розповіли також у міськраді.

«Спеціально до заходу дизайн-студія розробила футболки з fashion-витинанкою (вишивка з аплікацією «3D»). Їх можна буде придбати на аукціоні і, таким чином, долучитися до благодійної акції», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів