У Львові Великодні сніданки об'єднали 250 потребуючих

12:32 14 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю відбувся Великодній сніданок для найбільш потребуючих львів’ян, організований управлінням соціального захисту Львівської міської ради.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 квітня, «Щоденному Львову»:

«Восьмий рік поспіль у Світлу Великодню неділю відбувся Великодній сніданок для найбільш потребуючих львів’ян, організований управлінням соціального захисту Львівської міської ради. Захід розпочався спільною молитвою у дворику школи №62 (вул. Театральна, 15).

Понад 250 нужденних громадян змогли за спільним Великоднім столом розділити радість Христового Воскресіння. На сніданку були присутні міський голова Львова Андрій Садовий, директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна та в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

До святкового Великоднього набору увійшли традиційні українські продукти, а саме: паска, ковбаса, масло, сир, яйце, солодкий рулет та сік. До слова, цього ж дня, з метою демаргіналізації бездомних та безпритульних громадян, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а) також відбувся Великодній сніданок для 50 клієнтів Центру.

Сніданок організували за підтримки церков м. Львова та благодійників. Управління соціального захисту Львівської міської ради дякує благодійникам, які долучились до великодніх заходів і надали продукти та паски потребуючим львів’янам, зокрема: ТОВ «Рітейл Україна» (супермаркети «Наш Край»), яке надало 33 комплекти продуктових наборів, а також ПАТ «Концерн Хлібпром», яке надало 50 пасок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів