У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»

10:29 23 травня 2020 р.

Фото до новини

Медіахолдинг «Люкс» скоротив львівську редакцію новин на радіостанції «Люкс ФМ».

Цю інформацію джерел «Детектора медіа» підтвердив генеральний директор компанії Роман Андрейко.

«Сьогодні я приймав рішення щодо редакції новин "Люкс ФМ" у Львові. Коронавірус та викликана ним трохи істерія, трохи криза змушують думати над тим, як працювати ефективніше та ефективніше використовувати кошти. Серед таких інструментів є конвергентність. Для медіа – це один з популярних інструментів для підвищення ефективності», - сказав пан Андрейко.

За його словами, у Львові компанія має велику редакцію журналістів, які готують місцеві новини для 24 каналу. Також у цьому місті працює редакція інтернет-видання Zaxid.net, яке також входить до складу медіахолдингу «Люкс».

«Обидві редакції роблять ту ж саму роботу, яку до цього часу робила редакція новин для радіо "Люкс ФМ" у Львові. Тому ми прийняли рішення, що для оптимізації витрат ми можемо силами цих двох редакцій готувати короткі повідомлення і для радіостанції», - додав він.

У львівській новинній редакції «Люкс ФМ» працювало троє людей. Роман Андрейко розказав, що вони можуть пройти відбір і зайняти якусь позицію в об’єднаній новинній редакції телеканалу та Zaxid.net: «Ця велика редакція зможе продукувати новини для всіх медіа. Тепер можна вважати, що в новинній редакції працює 30 людей».

У відповідь на запитання, чи плануються скорочення або зміни у структурі холдингу через пандемію надалі, пан Андрейко зазначив, що компанія впроваджуватиме «заходи, які дозволять працювати ефективніше».

Нагадаємо, у березні 24 канал змінив формат подачі новин та оновив сітку мовлення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів