У Львові розпочнеться українсько-польський «Фестиваль партнерства»

09:40 7 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: galychyna.info

У п’ятницю, 7 вересня, 19.20 на площі Ринок у Львові розпочнеться урочиста церемонія відкриття українсько-польського «Фестиваль партнерства».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Натомість на сторінці українсько-польського «Фестивалю партнерства»в інтернет-мережі «Facebook» розповіли: «У самому серці Львова – на площі Ринок –розміститься сцена «Фестивалю Партнерства», де 7-8 вересня виступатимуть українські й польські музичні колективи різноманітних напрямків. Зі сцени лунатиме джаз, блюз, фольк, рок, етно музика».

«У п’ятницю 7 вересня музична програма відображатиме все різноманіття сучасного музичного світу. Цього дня виступлять вроцлавські «Wciąż Młodzi», улюбленці львівської публіки «Joryj Kłoc», цьогорічні володарі музичної нагороди «Фридерик» у категорії «Альтернативна платівка року» – гурт «Micromusic» з Варшави. Сучасний цирковий мікс в поєднанні з імпровізовацією музикою різних стилів представлять Лукаш Ємьола та Артур Перскавєц в проекті «Lublinduo», – поінформували також на сторінці українсько-польського «Фестивалю партнерства»в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів