У Львові розпочався сімейний фестиваль

13:40 5 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 5 травня, в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочався сімейний фестиваль «JuniorZ» з Олександром Педаном.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «JuniorZ» – проект Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів, який реалізується за підтримки міністерства освіти та науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, НДУ «Інститут модернізації змісту освіти», Спортивного комітету України, численних національних федерацій з різних видів спорту. Фестиваль стартував о 10.00 із «Fun Up»-зарядки, спортивного квесту із першою частиною шкіл (близько 600 дітей, які вперше ознайомлюються з новими видами спорту – варіативними модулями для уроків фізкультури)».

«Відтак, відбувся матч усіх зірок – гра у корфбол з Олександром Педаном та найкращими гравцями квесту. А  о 12.00 відбулось офіційне відкриття фестивалю та «Fun Up»-зарядка з другою частиною шкіл, а також відкриття всеукраїнського чемпіонату шкільних ліг з чирлідингу на сцені», – поінформували також у міськраді.

«Відтак, розпочалась друга частина фестивалю за участі наступних 32 шкіл, під час якої Олександр Педан зіграв з дітьми матч всіх зірок у корфбол. На учасників очікує спортивний квест та подарунки, а також зустріч із блогером Настею Карпчук. Опісля – Всеукраїнські змагання шкільних ліг з корфболу, флорболу, регбі, а відтак – фінал чемпіонату з петанку з Олександром Педаном», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів