У Львові пройшов з аншлагом концерт Вахтанга Кікабідзе, присвячений пам'яті Небесної сотні (відео)

20:05 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

За щиру і справжню підтримку українців Вахтангу Кікабідзе вручать 21 березня національну премію «Чоловік року».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Вахтанг Кікабідзе дав слово безкоштовно заспівати для наших воїнів у київському шпиталі. Легендарний грузин заявив, що така ідея у нього народилась ще рік тому, як тільки Росія почала воювати з Україною, і невдовзі він її реалізує.

До Києва Кікабідзе прилетів сьогодні у рамках ювілейного туру, з собою привіз сюрприз – «Червону руту» грузинською мовою. За щиру і справжню підтримку українців Кікабідзе 21 березня вручать національну премію «Чоловік року».

Сам він уже сім років, як засуджує агресію Путіна та не їздить у Росію. Більш того, каже, що розглядає можливість переїзду до України. Бо вірить – нова команда грузинських міністрів допоможе подолати тут економічну кризу.

Актор сказав на конференції у Києві: «У вас дуже хороша команда зібралася. Я моїй дружині сказав: «Давай попросимо політичний притулок в Україні, я маленьку квартиру там куплю і на старості років будемо там жити і мітингувати, все одно звикли ми до цієї справи». Вона каже: «Я подумаю». Так що, все може бути».

Напередодні Кікабідзе виступав у Львові, свій перший виступ присвятив пам'яті Небесної сотні. Концерт у Львові пройшов з аншлагом.

Про це повідомила сьогодні, 17 березня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів