У Львові презентували «Послання миру на мішені»

14:30 11 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: day.kyiv.ua

У Львові презентували 26 незвичних картин українського художника Андрія Чорновола, які вже побачили у США, Швейцарії та Великій Британії.

Про це повідомили в середу, 11 липня, на телевізійному «5 каналі», де також розповіли: «У Львові вони пробудуть до кінця липня. Для створення робіт митець використовує не звичайні полотна, а спортивні мішені для стрільби.  Саме мішень і є символом проекту. Але не як символ агресії, зброї та війни, а як ціль досягнення будь-якого результату».

«Усі роботи створенні із кількох тисяч маленьких мішеней. Їх ініціатори проекту збирають по всьому світу, де просять людей залишати на мішенях свої послання миру і добра. Щоб текст можна було прочитати художник малює картини напівпрозорими фарбами поверх мішені», – поінформували також на телеканалі.

«За словами автора Андрія Черновола мета проекту – об'єднати людей із різних країн концепцією світу без війни і насильства. Виставку вже побачили у США, Швейцарії та Великій Британії. У Львові вона пробуде до кінця липня», – розповіли також на телеканалі.

Андрій Чорновол пояснив: «Ми просимо на мішеньках людей записувати свої побажання миру для майбутніх поколінь. Потім ці мішені ми складаємо одна до одної і виходять такі полотна, і я роблю живопис з якимось смислом, прозорою фарбою, щоб кожен міг прочитати своє послання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів