У Львові підготували сюрпризи до Дня туризму

15:31 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

Зокрема – цікаві безплатні екскурсії.

27 вересня, у Всесвітній день туризму, а також 28-го туристичні фірми Львова проведуть 12 безплатних екскурсій для усіх, у кого виникне бажання взяти у них участь. Прес-служба міської ради повідомляє також, що серед них будуть велоекскурсії, екскурсії на «Чудо-поїзді», піша екскурсія містом англійською мовою та багато інших – не менш цікавих.

А всіх відвідувачів туристично-інформаційних центрів будуть вітати 27 та 28 вересня букетаами квітів фірми «Плантпол-Україна». Виконувач обов’язків директора ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» Софія Сікора пояснює: «Ми хочемо,щоб гості нашого міста залишались задоволеними після візиту до туристично-інформаційних центрів, тому у День туризму усім, хто завітає до ТІЦів, подарують невеличкі букети квітів».

Прес-служба міської ради інформує також, що напередодні святкування Всесвітнього дня туризму, 26 вересня, з 10:00 до 13:00 год., відбудеться демонстраційна поїздка залізничною колією у складі паровоза Л-3535 та двох пасажирських вагонів за маршрутом: Головний залізничний вокзал – станція Підзамче - парк «Знесіння» – станція Личаків – парк «Знесіння» – станція Підзамче. І що ця акція проходитиме в рамках міжнародного робочого семінару «Можливості впровадження концепції «Живого музею технічної спадщини» на малозавантажених залізничних вітках на прикладі залізничної колії «Підзамче – парк «Знесіння» – Личаків». 

Причому в ході цієї акції передбачені робочі зустрічі поціновувачів технічної спадщини та прихильників залізничного транспорту з можливістю виступів на тему збереження і туристичного використання давніх залізниць.

Відправлення поїзду – зі ст. Львів-Головний – о 10:00 год. А місце збору – біля центрального входу на головний вокзал о 9:30 год.) Завершення прогулянки – на ст. Підзамче (Львів) – о 13:00 год.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів