У Львові перекриватимуть рух транспорту на маршруті вервиці

11:00 2 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: velychlviv.com

У неділю, 7 жовтня, вулицями Львова пройде вже традиційна загальноміська вервиця, на яку запрошені духовенство, миряни, громадські та релігійні організації, представники влади.

Про це повідомили у вівторок, 2 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Молитовна хода розпочнеться біля храму Архистратига Михаїла на вулиці Винниченка о 15.00. а пройде центральними вулицями Львова і завершиться на площі святого Юра перед пам’ятником Митрополиту Андрею Шептицькому. Зокрема, передбачено п’ять зупинок молитовної ходи».

«Перша зупинка – біля церкви Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Руській. Друга – біля костелу Успіння Пресвятої Діви Марії на площі Катедральній. Третя – на проспекті Свободи біля гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. Четверта – біля пам’ятника святому Юрію Змієборцю на вулиці Листопадового Чину. П’ята – біля клінічної лікарні Львівської залізниці на вулиці Листопадового Чину», – поінформували також у міськраді.

«Завершення вервиці – на площі святого Юра. Детальніший маршрут молитовної ходи буде повідомлено згодом. За маршрутом ходи передбачене ситуативне перекриття руху транспорту», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів