У Львові оновлюють Шевченківський гай

17:15 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького на вулиці Чернеча Гора розбудовують сучасну інфраструктуру.

Про це повідомили у вівторок, 25 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Станом на сьогодні ведуться роботи із будівництва інформаційно-освітнього центру та готується проектно-кошторисна документація на створення нового адміністративного корпусу».

«Інформаційно-освітній центр покликаний створити місце для творчої і наукової діяльності. Там будуть конференц-зали, лекторії, спеціально облаштована виставкова площа, і через цей центр людина зможе потрапити в музей», – поінформували також у міськраді.

«Адміністративний корпус займатиме площу 1350 квадратних метрів. У ньому передбачається розташування робочих кабінетів для персоналу музею (наукових працівників та адміністрації), архітектурні та художні майстерні, зали нарад, технічні та допоміжні приміщення», – розповіли також у міськраді.

«Станом на сьогодні ведуться роботи із замощення зони паркування та будівництва інформаційно-освітнього центру. Парковку планували відкрити у вересні, проте дирекція Музею передбачає, що вона відкриється вже наступного місяця. Роботи з будівництва центру тривають згідно з графіком», – повідомили також у міськраді.

Керівник компанії «Будкомінвестиція» Іван Задорожний зазначив: «Наприкінці 2018 року ми перемогли у тендері. Протягом січня-лютого проводили земельні роботи, а з весни почати облаштовувати фундаменти та монолітні стіни центру. Станом на сьогодні ми закінчили близько половини фундаментів та таку ж кількість монолітних стін. Зараз починаємо монтаж колон. Наразі все йде за графіком. Ніяких затримок немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів