У Львові облаштовують громадський простір за 6,7 млн. гривень

10:32 2 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Шевченківському районі Львові завершують облаштовувати громадський простір на ділянці вулиці Сосюри від вулиці Масарика до вулиці Пожежників).

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Роботи на цьому об’єкті розпочали торік за кошти міського бюджету. Загальна вартість – 6,7 млн. гривень».

Заступник голови Шевченківської районної адміністрації Святослав Костяка зазначив: «Облаштування громадського простору на вул. Сосюри ми розпочали вкінці минулого року. Це перехідний об’єкт. Виконує роботи ТзОВ «Вельт Капітал» на замовлення Шевченківської районної адміністрації».

«Загальна площа ремонту території облаштування громадського простору на вулиці Сосюри – 5189 м², площа покриття тротуарів – 1670 м², площа покриття проїзної частини – 2804 м², площа покриття дитячих майданчиків – 715 м². Вартість встановленого устаткуванняна дитячому майданчику – 521 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді.

Святослав Костяка також розповів: «На майданчику встановили гойдалки подвійні на металевих стійках, ігрові комплекси типу «Корабель», «Павутинка», гойдалки типу «Гніздо лелеки», «Метелик», «Їжачок», лавки та урни для сміття. Усі роботи плануємо завершити до 15 жовтня цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів