У Львові о 14.00 – свято для молоді з особливими потребами

10:20 26 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Відбудеться воно в клубі «Sankoff» у торгово-виробничому комплексі «Південний».

Як повідомляє прес-служба міської ради, сьогодні, 26 листопада, о 14.00 працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведуть свято «Ми різні, ми рівні» для молоді з особливими потребами. Відбудеться воно за адресою: м. Львів, ТВК «Південний», клуб «Sankoff».

Його мета – сприяти інтеграції у суспільство осіб з особливими потребами, надати їм можливість спілкування з однолітками. Зокрема, в ході цього свята танцюристи хореографічного ансамблю ССЗШ №45 м. Львова «Ноктюрн», члени бібліотечного театрального гуртка бібліотеки № 42 «Світлиця-чарівниця» й молоді співаки вокально-хорового гуртка ССЗШ №45 м. Львова «Садок вишневий» проведуть концерт для гостей заходу.

Опісля його організатори залучать молодь з особливими потребами до майстер-класів на Різдвяно-новорічну тему. До заходу долучаться також ГО «Надія», Центр дозвілля та соціальної реабілітації для неповносправних БФ «Карітас-Львів УГКЦ», навчально-реабілітаційний центр «Джерело», ГО «Спільнота Лярш-Ковчег».

Начальник відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрій Тибінка розповів також про це свято наступне: «Молоді люди з особливими потребами зможуть відчути атмосферу справжнього свята, знайти нових і краще пізнати старих друзів, навчитися власноруч виготовляти подарунки і прикраси до зимових свят і загалом зробити своє життя щасливішим та повнішим. Кожен з учасників матиме змогу відкрити своє серце для дарування радості, тепла, любові іншим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів