У Львові масштабно відзначать День молоді

14:45 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська обласна державна адміністрація спільно із молодіжними громадськими організаціями організують 30 червня День молоді Львівщини.

Про це повідомили в понеділок, 24 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Програма заходу наповнена різноманітними локаціями та активностями, зокрема, кожен охочий зможе взяти участь у битві «на купинах», піднятися на 10-метровий надувний скеледром, взяти участь в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game» та поспілкуватися із волонтерами із 10 країн на міжнародному фестивалі культур. На найменших гостей свята чекає дитяче містечко, наповнене цікавими завданнями та іграми з аніматорами».

«Окрім цього, на святі передбачений інтелектуальний блок – виступи цікавих спікерів і мотивуючі історії. Гості також зможуть ознайомитися із туристичною кухнею Львівщини, роботою пластового містечка, взяти участь у медіа-квесті та командному квесті», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Святкування розпочнеться о 13.00 у сквері «На Валах» перед Львівською облдержадміністрацією і триватиме до 00:00. Вечірня програма включає дефіле оркестру Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного та виступи музичних гуртів та нічний кіноперегляд просто неба», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Спеціальний гість заходу – переможець пісенного конкурсу «Голос країни» Оксана Муха. Окрім цього, можна буде зафіксувати приємні спогади з Дня молоді і миттєво отримати надруковані світлини завдяки фотобоксу», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів