У Львові чимало заходів до Дня захисту дітей підготував Центр Опіки Сиріт

19:00 30 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: orphancenter.org.ua

Про це повідомляє сьогодні, 30 травня, прес-служба міської ради.

З нагоди святкування Дня захисту дітей, Місія «Центр Опіки Сиріт» організовує цікаві заходи для дітей-сиріт. Зокрема, одноденний відпочинок у смт. Рудно, благодійну виставку «Мистецтво заради дітей», екскурсії тамайстер-класи »Львів – назустріч дітям».

З 1 червня у Гарнізонному Храмі Святих Апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) розпочнеться благодійна виставка «Мистецтво заради дітей». Відкриття виставки о 16:15 год.

Дійство організував «Центр Опіки Сиріт», спільно з галереєю «Меланка – Арт». Відомі художники Віктор Жмак, Михайло Демцю, Тарас Бенях, Петро Старух, Соломія Ковтун, Роман Пиза, Уляна Нищук-Борисяк, Ольга Опанащук, Остап Лозинський, Петро Сипняк, Іванка та Олександр Войтовичі давали майстер-класи юним митцям-сиротам, а опісля разом вони створювали унікальні картини.

У рамках виставки буде відбуватися тихий аукціон, завдяки якому усі охочі зможуть придбати ці унікальні картини. Отримані кошти підуть на облаштування мистецької кімнати для дітей у «Центрі Опіки Сиріт». Виставка триватиме до 14 червня.

Соціальні працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спільно з релігійною місією «Центр Опіки Сиріт», 2 червня 2014 року проведуть акцію «Львів – назустріч дітям».

Участь у акції візьме близько 50 дітей. Це діти, які виховуються в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, діти з малозабезпечених родин, діти з багатодітних сімей. Програма передбачає екскурсії, цікавімайстер-класи та обід. Організатори запланували 5 зупинок:

12:00 – 12:15 – Львів історичний (ознайомлення з Пл. Ринок – минуле й сьогодення);

12:20 – 12:35 – Львів духовний (один з найстаріших храмів Львова відчинить свої двері для дітей);

13:00 – 13:30 – Львів солодкий (цікаві майстер-класи з виготовлення карамелі, шоколаду та розмальовуванню печива);

13:40 – 14:15 – Львів мистецький (художниця Ірина Мориквас намалює разом з дітьми місто, яке зачаровує);

15:10 – 16:10 – Львів екскурсійний (цікава та вражаюча екскурсія вулицями Львова на «Чудо-поїзді»).

Уже вдруге футбольна збірна «МРІЯ», якою опікується «Центр Опіки Сиріт», представлятиме Львівщину на «Кубку ЮНІСЕФ», який відбудеться 30 травня 2014 року. Нагадаємо,діти-сироти та діти, які опинились у скрутних життєвих обставинах, прибули з п’яти різних інтернатів міста Львова та області для участі у «Кубку ЮНІСЕФ», який в Україні проводиться вже третій рік поспіль. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів