У Львові будуть «Дні Китайської Народної Республіки»

10:40 8 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся в четвер, 8 серпня, з радником з питань преси посольства Китайської Народної Республіки в Україні Дін Цзяньвеєм.

Очільник області зазначив: «Ми раді, що Китайська Народна Республіка зацікавлена у співпраці з Україною. У мене є розуміння, що КНР – один із стратегічних партнерів нашої країни і сподіваюсь, що у нас буде ще багато цікавих проектів».

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Під час зустрічі Дін Цзяньвей наголосив, що у вересні на Львівщині планують організувати масштабну подію – «Дні Китайської Народної Республіки», участь у яких візьме посол КНР в Україні».
Радник з питань преси посольства Китайської Народної Республіки в Україні підкреслив: «У межах заходу ми плануємо організувати фотовиставку, присвячену 70-й річниці з дня створення Китайської Народної Республіки та гала-концерт в Оперному театрі. Посол запрошує вас взяти участь у цій урочистій події. Також ми просимо вашого сприяння в організації»

У відповідь Маркіян Мальський запевнив делегацію у сприянні щодо організації Днів Китайської Народної Республіки у Львові й наголосив: «Україна та Китай рухаються в одному напрямку, є багато напрацювань. Я вірю, що проекти у галузі культури матимуть подальший ефект у сфері бізнесу тощо»

«Окрім того, сторони обговорили організацію українсько-китайсього Ділового форуму у межах «Днів КНР» у Львові. Також Дін Цзяньвей запросив делегацію із Львівщини відвідати Китайську Народну Республіку», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів