У Львові буде свято української молоді

09:10 29 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У понеділок, 29 липня, в соборі святого Юра у Львові відбудеться свято української молоді «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Свято української молоді приурочили 154-й річниці з дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Учасниками свята буде молодь зі всієї України – Донеччини, Дніпропетровщини, Луганщини, Житомирщини, Рівненщини, Волині, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Львівщини, а також з Іспанії, Італії, Польщі».

Програма святкувань:

10.00 – Божественна літургія на прославу праведного митрополита Андрея у соборі святого Юра. Богослужіння очолить єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир (Груца).

12.00 – благословення і привітання учасників свята у соборі святого Юра.

12.15 – фестиваль української пісні «Голос Руси-України». Виступ учасників міжнародної науково-практичної конференції «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер» у Соборі Святого Юра.

12.30 – спортивний фестиваль «Український дух, гарт і перемога» з міні-футболу (ЗСШ №34, вулиця Замкнена, 7).

12.45 – екскурсія в Святоюрський комплекс, молитва в крипті Святоюрського собору. Екскурсія в художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського (вулиця Листопадового Чину).

13.00 – екскурсія в музей митрополита Андрея Шептицького та Маркіяна Шашкевича (ЗСШ №34, вулиця Замкнена, 7). Опісля – каво-перерва у великому конференц-залі.

19.00 – концерт духовної музики у виконанні квартету солістів камерного оркестру «Віртуози Львова» у соборі святого Юра – молебень на прославу праведного митрополита Андрея на площі святого Юра біля пам’ятника митрополиту Андрею.
Форма одягу – українська вишиванка. Нагородження учасників свята проводитиметься у соборі святого Юра.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів