У Львові буде «Ніч поезії та музики non-stop»

09:00 21 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: bookforum.ua

У ніч з 21 на 22 вересня у Львові відбудеться одна з найпопулярніших акцій головного культурного фестивалю країни.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Організатори Ночі поезії та музики non-stop» на 26-му «Book Forum» готують оригінальну концепцію і дещо оновлюють формат. На відвідувачів чекають автори з 10 країн світу, найяскравіші зірки української джазової та електронної сцени і абсолютно безкоштовний вхід. Унікальний формат та незабутня атмосфера зробили «Ніч поезії та музики non-stop» однією з найвідвідуваніших подій фестивалю».

«Традиційно акція поєднає актуальну поезію з прогресивною музикою відомих українських гуртів. Подія відбудеться у нічному клубі «Picasso» на вулиці еленій, 88. Початок – о 22:00», – поінформували також у міськраді.

«Вперше музика лунатиме у режимі non-stop упродовж усієї ночі. Музиканти супроводжуватимуть виступи поетів своєю грою. Це одна з новинок оновленого формату», – розповіли також у міськраді.

«Свої вірші декламуватимуть поети з 10 країн. Музичне наповнення забезпечать зірки джазової та електронної сцени. Хедлайнери ночі – «Laura Marti & Volodymyr Kaminskiy» та співачка «Alloise», – повідомили також у міськраді.

«Ніч поезії та музики non-stop» готує й «Годину прем’єр», яка стане можливістю для молодих і поки невідомих гуртів виступити на великій сцені. Цього разу таких буде два – «Vendeio» та «DivAdzhu». Для обох колективів «Ніч поезії та музики non-stop» є майданчиком для знайомства великої публіки зі своєю творчістю», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів